Fys på Träningsverkstan

Nu börjar det bli hög tid för mig att börja bekanta mig med alla nya ansikten i Huddinges A-trupp. På torsdagskvällen tog jag mig till Träningsverkstan i Flemingsberg där grabbarna körde fysträning under ledning av tre trevliga slavdrivare, tränartrion.

Det var 19 spelare på plats, inte riktigt full trupp, och de körde hårt. Jag räknar med att sakta men säkert få fram info och foton hit till Huddinge IF-sidan på Svenskafans, bara ge dig till tåls. Lite kortfattat så rör det sig om (minst) åtta nya spelare i truppen som ska in och ersätta de som försvunnit efter förra året. Och det är inte vilka som helst som lämnat oss.

Jag har tittat på vilka som startade flest seriematcher förra säsongen. Åtta av dessa startspelare har försvunnit, nämligen
målvakten Alexander Westberg (till Brandbergen),
försvarsspelarna Filip Nieminen Eriksson (Assyriska), Alfredo Martiatu Nordeman (Karlberg), Leo Lanneborn (Vendelsö),
mittfältarna Shaun Lomas (troligen slutat), Omar Laamrani (Enskede), Johan Edeland (slutat)
samt spjutspetsen Ruben Lindström (Vendelsö).
Utöver dessa har även Maximilian Lund försvunnit, han har flyttat till Spanien och tydligen hittat ett lag att spela med där.
Ovanstående med reservation för eventuella felaktigheter rörande ny klubbtillhörighet.

Första träningsmatchen avverkas redan på lördag 27 januari, avspark klockan 13.00 på Södertälje fotbollsarena. Assyriska FF står för motståndet.
 

Robert Lindberg2024-01-25 22:40:07
Author

Fler artiklar om Huddinge IF

Jag minns … en sällsynt seger