Geflepodden #300 Halvtid med Mikael Bengtsson

Geflepodden #300 Halvtid med Mikael Bengtsson

Vi firar 300 avsnitt! Och vad passar inte bättre än med en skön trepoängare mot Haninge som gör att vi går in i sommaruppehållet som tvåa!

Vi pratar såklart en hel del om de snygga mål vi gör men även om de lite onödiga målen vi släpper in. Maill Lundgren, vilken spelare! Matchens tre stjärnor blev Iu Ranera, Leo Englund och Albin Lohikangas. Slutligen så pratar vi om vad vi vill förstärka spelartruppen med för typ av spelare. I den andra delen så summerar vi vårsäsongen tillsammans med tränare Mikael Bengtsson. Vi går igenom vårsäsongen, det fina försvarsspelet, bytet av formation, risker i spelet, alla gula kort, starka borta, vad som krävs för att laget inte ska åka onödiga poängtapp, utmaningar, spelartruppens status, vad kan vi förvänta oss komma in mm.
Och kommer Micke träna Gefle nästa säsong? Avslutningsvis så får vi reda på hur uppehållet ser ut och när Gefle kommer komma tillbaka i träning och vilka de möter i en träningsmatch. God lyssning! Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.






» Klicka här för att lyssna

Johan Norrström2022-06-30 08:26:11
Author

Fler artiklar om Gefle

Varsågod Gefle IF – sju punkter som leder till en bättre framtid