Godsway Donyoh klar - Kasper Jensen lämnar

Godsway Donyoh klar - Kasper Jensen lämnar

Djurgården lånar anfallare från Manchester City. Dessutom bryter man kontraktet med målvakten Kasper Jensen.

18-årige Godsway Donyoh provtränade med Djurgården i slutet av 2012 och Magnus Pehrsson fattade tycke för anfallaren. Klubben lånar anfallaren från Manchester City året ut med option på köp.

Donyoh anlände i torsdags men övergången blev officiellt klar först i dag.
- Jag är glad över relationen till Manchester City som nu resulterat i att vi har fått hit en spelare som förhoppningsvis gör vårt lag bättre. Kombinationen av att han är en extremt talangfull spelare som passar in i vårt sätt att spela och att Manchester City tror på honom gör honom spännande, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson till Djurgårdens hemsida.

Kontraktet med Jensen bryts
Men ytterligare en spelare lämnar Djurgården. Målvakten Kasper Jensen har kommit överens med klubben att bryta kontraktet som sträckte sig till och med 2014. Den danske målvakten värvades inför 2012 med efter tveksamma insatser petades Jensen och i somras värvades Kenneth Höie i somras.
- Det är med blandade känslor det sker. Det är tråkigt att det blev som det blev men samtidigt är jag väldigt glad att vi har kommit överens om ett avtal, det är bra för bägge parter, säger målvakten till dif.se.

Vi på Forum 1891 hälsar Godsway Donyoh välkommen och önskar Kasper Jensen stort lycka till i framtiden.

Björn Johnsonbjorn.johnson@svenskafans.com@JohnsonBjorn2013-01-30 14:36:23
Author

Fler artiklar om Djurgården