Guldköpings redaktion söker förstärkning

Vår redaktion är mycket stark men vi skulle i alla fall behöva förstärkning framför allt på hemmaplan. Om du är hemmahörande i Norrköping eller dess närhet är du riktigt intressant för oss.

Vår skribent Jonathan Hanell Didriksson är ensam skribent just nu i Norrköping. Han är för övrigt den av oss i redaktionen som varit aktiv skribent näst längst tid! Den enda som slår den gode Jonathan är Göran Modeen som grundade Guldköping 2011. Om du som läser det här skulle vara intresserad att tillhöra vår redaktion och på så sätt komma laget nära så hör av dig. Allt arbete på Svenska Fans sker ideellt, men kan leda till att man blir professionell. Det finns det många exempel på. Till exempel vår egen Elvedin Basic som numer jobbar som professionell journalist i Småland. Började skriva för oss då han bara var 15 år och vi bad honom berätta vad Svenska Fans betytt för honom och vilka minnen han fått på
vägen.

” Svenskafans och Norrköpingsredaktionen öppnade upp möjligheten för mig att jobba som journalist och arbeta med fotboll på nära håll. Det är jag oerhört tacksam för när jag ser tillbaka i backspegeln och nu sitter på en redaktion och skriver om nyheter i Småland. Jag har många roliga minnen från tiden på Svenskafans. Allt i från att bevaka matcher på plats, intervjuer med spelare och tränare. Jobbiga men viktiga frågor på presskonferenser och belysning av supportrars funderingar rakt in i IFK Norrköping. Jag vill också tacka Svenskafans för att jag fick möjligheten att bli skickad till Frankrike på fotbolls EM 2016. Det var en otrolig upplevelse.

Första gången när jag satt på pressläktaren helt själv då var jag bara var 15 år i Helsingborg. Shpetim Hasanis språngnick i den matchen glömmer jag aldrig. Matcherna i Malmö var ju väldigt speciella för mig. En gång när jag satt på pressläktaren fångade jag matchbollen då den efter en snedträff hamnade där. Det var några som blev lite förvånade över mitt grepp där då haha. Men jag var aktiv i division 3 på den tiden hemma i Småland. En annan gång blev Emir Kujovic utvisad och hamnade på läktaren. Fick sätta sig bredvid mig och eftersom vi talar samma språk förutom svenska, så vart det en del snack som stannar oss emellan! Bästa minnet är förstås från Malmö då jag från pressläktare fick bevittna guldet och vad som hände efter att domaren blåste av.


Jag blev alltid bra bemött som skribent på Svenska Fans både hemmavid i Norrköping och olika läktare på bortaplan. Redaktionen på Guldköping är riktigt bra och som ny skribent kommer du bli väl mottagen. Försök ta chansen att komma med och skriva där om du känner att det skulle vara något för dig.”

Är du intresserad av att skriva för oss och vill veta mer vad det innebär maila antingen vår hemmaskribent Jonathan jonathan.hanelldidriksson@gmail.com  eller Göran goran.modeen@gmail.com
 

REDAKTIONEN2024-02-27 14:03:00

Fler artiklar om IFK Norrköping

Bottenbetyg efter bottennappet mot Blåvitt
Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås