GULDSKÖLDEN 2023 – SISTA CHANSEN ATT NOMINERA

GULDSKÖLDEN 2023 – SISTA CHANSEN ATT NOMINERA

Idag är sista chansen att nominera till Guldskölden 2023. Klockan 00:00 inatt stänger möjligheten innan det är dags för nästa fas – Omröstning. Så se till att nominera dem som du tycker har bidragit mest till svensk sportjournalistik under 2023!

Detta år har vi valt att låta Guldskölden bära temat “Kvinnor i sporten” vilket på olika sätt kommer att prägla eventet och kvällen som anordnas i samarbete med Skandia Biografen. Men vi börjar redan i nomineringsskedet där Guldsköldens kategorier i år öppnar upp för nominering av en manlig och en kvinnlig kandidat i respektive kategori.

Årets hederspris kommer att delas ut till den kvinnliga sportjournalist som genom Guldsköldens år präglat svensk sportjournalistik på ett utmärkande sätt. Nomineringen är öppen till och med  midnatt den 11 februari och går sedan in i en omröstningsfas vars vinnare alltså tillkännages på plats och i samband med kvällen den 4 mars.

ÅRETS 11 KATEGORIER:
Årets kommentator
Årets programledare
Årets expert
Årets lokalsportjournalist
Årets sportjournalist - alla kategorier
Årets SvenskaFans-Skribent
Årets sportjobb - alla kategorier
Årets sportpodcast
Bäst på sociala medier
Årets förnyare
Guldsköldens Hederspris

NOMINERA DINA KANDIDATER HÄR
När nomineringarna är klara väljs de 5 kandidater som fått flest nomineringar ut till en finalomgång – där kommer du att kunna rösta på någon av dessa som vinnare. Omröstningen startar 13 februari.


Sedan 2007 har priset Guldskölden delats ut till Sveriges bästa sportjournalister. Priset delas ut av SvenskaFans och dess besökare, skribenter, läsare, redaktörer, experter, som nominerar och senare röstar fram sina favoriter från det gångna sportåret. Pristagare har genom åren vunnit i kategorier som "Årets krönikör", "Årets experkommentator" och "Årets lokalsportjournalist", för att nämna några.

 

SVENSKAFANS.COM2024-02-11 12:37:08

Fler artiklar om SvenskaFans