Guldskölden: Årets bloggare

Guldskölden: Årets bloggare

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets bloggare ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister. Tävlingen heter Guldskölden och innefattar såväl TV, radio som skrivande sportjournalister. I steg ett nominerar sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som får flest röster går till final. Nu startar fas två där SvenskaFans besökare får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets bloggare:

Erik Niva och Simon Bank, Aftonbladet
Tillsammans bloggar Simon Bank och Erik Niva på Aftonbladet. Inte helt överraskande är det europeisk klubbfotboll det hela kretsar kring och med denna starka duo är det inte konstigt att bloggen är av de allra populäraste svenska sportbloggarna. Både Bank och Niva har dessutom en fantastisk förmåga att besvara de allra flesta kommentarer som blogginläggen framkallar.

Johan Svensson, MrMadhawk.se
Sedan 2007 har Johan Svensson bloggat på MrMadhawk och popularitetet tycks öka för varje dag som går. Från början med texter enbart rörande Malmös hockeylag har spektrat vidgats ju längre som gått och numera behandlas all typ av hockey. Har stått för flera stora avslöjanden och har en mycket aktiv läsarskara som gärna kommenterar de många, välskriva och intressanta inläggen. 

Kalle Karlsson, Aftonbladet
Lite i skymundar har Kalle Karlssons Premier League-blogg vuxit till en av landets mest populära fotbollsbloggar. Kalle har grym koll på det mesta som händer i världens bästa(?) liga och varje blogginlägg, litet som stort, är ett mästerverk i sig.

Patrik Ekwall, TV4/Fotbollskanalen
Ekwalls blogg på fotbollskanalen uppdateras frekvent och avhandlar det mesta i fotbollsväg. Inte rädd för att sticka ut hakan. Ger en unik inblick bakom kulisserna när det händer och väljer allt som oftast att gå i svaromål med läsare som mailat och hyllat eller sågat.

Per Bjurman, Aftonbladet
Dalmasen Bjurmans bloggande från New York, och främst då med NHL i fokus, har blivit ett oerhört uppskattat inslag på Sportbladets webbsida. Livebloggarna från bl.a. Madison Sqaure Garden har blivit smått kultförklarade. Blandar humor och analyser i en skön, och framgångsrik, mix. 

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev i fjol utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: http://www.svenskafans.com/guldskolden

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2012-05-21 18:10:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans