Guldskölden: Årets expert/bisittare

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets expert/bisittare ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare.

SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister, tävlingen heter Guldskölden. I steg ett nominerade sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som fick flest röster gick till final. Nu startar fas två där ni får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets expert/bisittare:

Erik Niva, Viasat och Aftonbladet
Med sin breda kunskap om hela fotbollsvärlden bidrar han med insiktsfulla analyser i Viasats studio under Premier League-sändningar.


Glenn Strömberg, Viasat och Gurufans
Med passion och stort fotbollskunnande från sin egen framgångsrika karriär som proffs i Italien är det alltid hett när Strömberg är med som expertkommentator.

Jens Fjellström, C More och TV4
Har förmågan att alltid göra intressanta taktiska analyser före, under och efter matcher, då främst Allsvenskan och La Liga i C More.


Lars Lagerbäck, Viasat
Sveriges förre förbundskapten har alltid en insiktsfull tanke att delge när han är med Viasats Champions League-sändningar.


Martin Åslund, TV4
Med full koll på italiensk fotboll och Serie A får tittaren alltid mycket, och bra, information från ex-proffset under TV4:s sändningar.


SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev 2011 utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: Rösta fram dina favoriter här >>

SvenskaFans.com2014-01-21 17:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans