Guldskölden: Årets expert/bisittare

Guldskölden: Årets expert/bisittare

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets expert/bisittare ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare.

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister. Tävlingen heter Guldskölden och innefattar såväl TV, radio som skrivande sportjournalister. I steg ett nominerar sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som får flest röster går till final. Nu startar fas två där SvenskaFans besökare får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets expert/bisittare:

Anders Adamsson, Eurosport
Tillsammans med radarpartner Vacchi gör Adamson Eurosports sändningar från Tour de France till magiska upplevelser. Blandar sitt enorma kunnande med en skön humoristisk ådra vilket tittarna lärt sig uppskatta.

Erik Niva, Viasat
Erik har länge imponerat med sina texter i Sportbladet. På senare tid, via FANTV, har också TV-publiken fått njuta av Nivas oerhörda kunniga och väl underbyggda analyser. Kan det mesta som behöver kunnas om engelsk fotboll vilket vi som TV-tittare glädjande nog får dra nytta av i Viasats sändingar från Premier League och FA-cupen.

Glenn Strömberg, Viasat
Har vunnit flera utmärkelser som bäste experttyckare och har varit formidabel under sändningarna från Champions League och Premier Leauge. Har en förmåga att sitta tyst långa stunder för att sedan komma med en klarsynt analys. Har tagit för sig mycket mer de senaste året och tycks alltmer hemtam i rutan.

Jens Fjellström, Canal+
Den före detta Djurgården- och Malmö FF-mittfältaren är en mycket populär expert i Canal+ där han bjuder på knivskarpa analyser från matcher i Allsvenskan och La Liga. 

Niklas Wikegård, SVT 
Den mycket frispråkige Niklas Wikegård har sedan en tid tillbaka agerat som expert från slutspel, kvalserie och nu senast VM. Är absolut inte rädd för att säga vad han tycker vilket kanske inte alltid riktigt går hem hos de närmast berörda men tittarna älskar det.

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev i fjol utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: http://www.svenskafans.com/guldskolden  
 

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2012-05-21 17:45:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans