Guldskölden: Årets sportkommentator

Guldskölden: Årets sportkommentator

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets sportkommentator ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare.

SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister, tävlingen heter Guldskölden. I steg ett nominerade sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som fick flest röster gick till final. Nu startar fas två där ni får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets sportkommentator:

Chris Härenstam, SVT
Slog igenom på Eurosport och det populära EuroGoals. Har sedan blivit SVT:s främste fotbolls- och ishockeykommentator. Har gjort flera tunga turneringar (VM och EM) på senare år. Chris passionerade referat från junior-VM i ishockey denna vinter var en fröjd för örat.

Lasse Granqvist, C More och TV4
Med flera klassiska referat i bagaget har han gått hem i stugorna runtom i Sverige. Alltid lika passionerad när det är dags för matcher med Sverige, oavsett sport.


Niklas Holmgren, Viasat
Förstekommentator på Viasat med många ishockey- och fotbollsmatcher under bältet. Samtliga kamper, oavsett sport och lag, kommenteras med en stor dos passion och inlevelse.

Niklas Jarelind, TV4
Med koll och mycket saklighet har Jarelind etablerat sig som en allsidig och kunnig kommentator, både vid franska Ligue 1-, italienska Serie A- och svenska Superettan-matcher.

Roberto Vacchi, Eurosport
Den italienske dalmasen leder cykelsändningarna på Eurosport med passion och stor kunskap. Kan som ingen annan trollbinda sin publik genom ett fyra timmar lång etapp och att lyssna till en slutspurt med en exalterad Vacchi i högform är en upplevelse . Har genom sin initierade kommentering gjort att cykelsporten fått ett lyft i Sverige...

SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev 2011 utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: Rösta fram dina favoriter här >>

SvenskaFans.com2014-01-21 17:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans