Guldskölden: Årets sportjournalist

Guldskölden: Årets sportjournalist

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets sportjournalist ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare.

SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister, tävlingen heter Guldskölden. I steg ett nominerade sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som fick flest röster gick till final. Nu startar fas två där ni får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets sportjournalist:

Erik Niva, Aftonbladet
Med sin breda kunskap om hela fotbollsvärlden bidrar han med insiktsfulla analyser i såväl studioprogram som i blogg, krönikor och reportage.


Johanna Frändén, Aftonbladet
Med bred kunskap om de stora ligorna i Europa ger hon läsarna en titt in bakom kulisserna hos några av världens största klubbar.


Kalle Karlsson, Aftonbladet
Med full koll ger han läsarna inblick i en av världens bästa fotbollsligor, Premier League.


Lasse Granqvist, C More och TV4
Med flera klassiska referat i bagaget har han gått hem i stugorna runtom i Sverige. Alltid lika passionerad när det är dags för matcher med Sverige, oavsett sport.

Simon Bank, Aftonbladet
Likt kollegan och bloggpartnern Erik Niva levererar han mycket intressanta, djupgående analyser och reportage, inte minst om politik och fotboll.


SvenskaFans är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev 2011 utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: Rösta fram dina favoriter här >>

SvenskaFans.com2014-01-21 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans