Guldskölden: Årets twittrare

Guldskölden: Årets twittrare

Guldskölden går in i fas två och nu är det dags att välja årets twittrare ur kvintetten som nominerats av SvenskaFans besökare.

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity och utser årligen Sveriges bästa sportjournalister. Tävlingen heter Guldskölden och innefattar såväl TV, radio som skrivande sportjournalister. I steg ett nominerar sidans besökare sina favoriter där de sportjournalister som får flest röster går till final. Nu startar fas två där SvenskaFans besökare får rösta fram en vinnare i varje kategori. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

Här är kvintetten som SvenskaFans besökare nominerat i kategorin Årets twittrare:

Johanna Frändén, Aftonbladet
Boendes i Barcelona lever Johanna Frändén nära stadens lag och den spanska fotbollen. Frändén delar med sig från nyheter, intryck med mera för de som inte har förmånen att alltid vara på plats. En flitig ”twittrare” som är mycket uppskattad av de intresserade.

Kalle Karlsson, Aftonbladet
Kalle Karlsson har kunskap inom flera olika ligor, och verkar se flera matcher än många andra. Twitterlöpet fylls mycket av engelsk fotboll, men även en del från andra ligor som den tyska. Med ett brett intresse fångar han upp nyheter och fakta som han gärna delar med sina ”följare”. 

Marcus Leifby, Aftonbladet
Marcus Leifby har blivit en populär och uppskattar  person att följa på twitter. Allt behöver inte nödvändigtvis handla om fotboll eller sport när Leifby twittrar och tar gärna 140 tecken-diskussioner.

Olof Lundh, Fotbollskanalen/TV4
Fotbollskanalens chefredaktör Olof Lundh har inget annat val än att hålla sig uppdaterad på alla fronter och kunskapsbredden är vid. Under presskonferenser eller liknande sitter Lundh alltid med twitterappen (eller hemsidan) i högsta hugg.

Erik Niva, Sportbladet
Är bevisligen en av Sveriges bästa sportjournalister. Niva ser mycket fotboll på plats, även ute i Europa och är inte sen att låta läsarna  ta del av upplevelser och bilder från de olika ställena. Besitter en ofantligt stor fotbollskunskap.

SvenskaFans.com är Sveriges största sportcommunity med 300.000 unika besökare i veckan på webben och i mobilen och blev i fjol utsedd till Sveriges bästa sportsajt för femte gången av tidningen Internetworld.
 
Guldskölden: http://www.svenskafans.com/guldskolden  

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2012-05-21 20:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans