Hammarby värvar Besara
Nästa gång vi ser ett kort på Nahir har han en grönvit tröja...

Hammarby värvar Besara

Sent på söndagskvällen kom beskedet att affären som dragit ut så på tiden äntligen är klar. Nahir Besara lämnar Assyriska för spel i Hammarby

Som det har spekulerats. Våndats. Pratats och diskuterats. Det som i inledningen av veckan såg helt klart ut kovände och blev hängande i något slags vakum när det som från början sas vara helt färdigt plötsligt inte alls stämde.

Sent denna söndagskväll bekräftades det både av Assyriskas officiella hemsida men också på Hammarbyfotboll.se att klubbarna nu är helt överens. Att Besara och Hammarby ska skriva på de personliga papprena i morgon och att vi därefter kan räkna in den 21-årige mittfältaren till skaran av grönvita spelare.

- Förhandlingarna har varit intensiva och tuffa och tagit ett par vändningar, men de har hela tiden förts på ett professionellt sätt och i god ton. Assyriska visade stor välvilja i förhandlingarnas slutskede och vi är väldigt glada att ha kommit till avslut, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers.

Hur långt kontraktet sträcker sig vet jag inte i dagsläget utan mer info lär komma under måndagen. Nahir var ordinarie i Assyriskas lag förra året och beskrivs som en boll- och passningsskicklig central mittfältare.

Varmt välkommen till Hammarby Nahir!

Pernilla Olsson2013-01-27 20:53:39
Author

Fler artiklar om Hammarby

Projektet Hammarby Fotboll - Nya tider, del 8
Inför Halmstad BK, första måstematchen av fem
Spelaromdömen för bortamötet med AIK
Spelar- och tränarbetyg efter BK Häcken på Nya Söderstadion
Jag tänker på två matcher, getingar, vårgröna blad och på ödet.
Bajenpanel inför returmötet med Benfica!