Härlig start för U21 truppen mot IK Sirius
Aaron Zahui Bazoukou fick beröm för sin insats i matchen

Hoppas att AFC Eskilstunas spel värmde något hos alla stelfrusna åskådare på Tunavallen.

Efter en bra första halvlek med en 2-0 ledning, så fortsatte man med positivt spel även i andra halvlek.
En riktigt bra laginsats enligt AFC Eskilstunas rapportör.

Målen: 1-0 genom Aaron Zahui Bazoukou följdes upp med 2-0 av Sasa Matic innan första halvlek var slut.
Gästande IK Sirius reducerade till 2-1 innan inhoppande skyttekungen i Eskilstuna  City

Emil Fritzell  visade varför han kallas skyttekung. 3-1 med vänstern och 4-1 med högern spikade slutsiffrorna
mot ett välspelande Sirius som trillade boll riktigt bra.

Flera Cityspelare fanns på banan, bl.a. 20 årige Felix Wall och Citys lagkapten Markus Wahlström m.fl.
Kul för Citys skyttekung Emil Fritzell som fick visa upp sin målfarlighet i matchsituationer inför headcoachen Pelle Olsson.

Domare: Nino Baresso
Nästa gång hemmalaget i U21 visar upp sig är måndagen den 13 mars mot GIF Sundsvall