”Helt fel av polisen att bryta matchen”

”Helt fel av polisen att bryta matchen”

Söderstadions Göran Öberg kritiserar polisen efter tillståndet drogs in och Hammarby-Djurgården fick avbrytas under söndagen. Forum 1891:s Victor Christophe är också kritisk och passar även på att kommentera Kim och Tolles framtid.

Göran Öberg Söderstadion
– Vi tycker att det är helt fel av polisen att avbryta matchen, men är samtidigt inte förvånade efter utvecklingen under de senare åren, där polisen valt att gå sin egna väg och bryta det samarbete med klubbarna som tidigare var så framgångsrikt. Detta ställer saker på sin spets då det nu skapats ett ”predjukat” för supportrar att styra om en match skall spelas färdigt eller ej, genom sitt beteende, säger Göran Öberg.

Victor Christophe Forum 1891
– För egen del känns det i brist på bättre ord jävligt skit inledningsvis med att Djurgården är en kvart i från att ha förlorat säsongens fyra derbyn utan att göra ett enda mål och har vikt ner sig när det gäller gång på gång i år. Förutom det så tycker jag att polisen tog fel beslut när de väljer att avbryta matchen, jag tror att den hade kunnat genomföras helt säkert efter avbrottet. Det är oroväckande åt vart det barkar längre fram, säger han och fortsätter:

– För Djurgårdens del känns det såklart inte alls bra och frågan är om Kim och Tolle ens är kvar efter dagens match. För egen del står jag fast vid att det är dags att säga tack och godnatt till Kim och Tolle. 

Matchen återupptas 14:00 på måndagen.

Redaktionen2024-10-21 13:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans