En fundersam Özcan Melkemichel

Måndagens hängmatch hemma på Skytteholms IP slutade med säsongens största nederlag. Ett oinspirerat AFC föll med hela 0 - 4 (0-3) mot ett överlägset LSK Matchbilder på - http://speakerscorner.afcunited.se/#home -

Ingen kunde ana att vi skulle få se en riktig genomklappning denna kväll. Yussuf Saleh fick iväg
ett avslut utanför redan i 4:e min. Uros Delic följe upp med ett avslut på mål ett par min senare.
I 18:e min small det i målställningen hos Ljungskiles målvakt Ivo Vazqes när Chidi Omeje
fick på en bra träff från straffområdeslinjen.

Bara ett par min, senare serverade AFC försvaret Jakob Olsson som tackade för passningen och dunkade in 0-1.
Efter den fadäsen tappade hemmalaget allt man visat upp innan
Övertag för LSK konstant och 0-2 fick Hannes Stiller trycka in från nära håll i 31:a min.
Ett par min senare kom också 0-3 på nick när försvaret slog stora hål i luften i sina rensningsförsök

Efter Omejes träträff skapades ingenting framåt av AFC under resten av halvleken. En halvlek man helst vill glömma fortast möjligt.
Inledningen av andra halvan såg riktigt bra ut för AFC i början. Men ännu en gång lyckades man trassla till det på en LSK hörna i 51:a min
som betydde 0-4 i baken.

Resten av halvleken hade AFC ett litet övertag mot ett LSK som bara bevakade sin 0-4 ledning.
Chidi Omeje, Filip Rogic och inbytte Omar Eddahri hade alla avslut på mål utan att överlista Ivo Vazqec i LSK målet.
En snygg språngnick i mål av Chidi Omeje vinkades helt felaktigt av för offside.

7-12 i avslut mot mål. Hörnor 4-9 till LSK.Och så frisparkarna som vanligt, d.v.s. dubbelt så många till motståndarna 7-14.
Ingen hemmaspelare höjde sig över mängden i en match som de flesta nog vill glömma med det snaraste.

Nu gäller det att ladda om inför nästa match hemma på Skyttan inkommande söndag 21 juni kl 16.00 mot Ängelholms FF