Lagbanner

"Jag tycker det är helt olämpligt"

FANTV trotsade vädret och begav sig till HIF-hallen för att se a-laget och det var en hel del människor på plats för att följa träningen.

Träningen innehöll bland annat ett löptest där Fredrik Svanbäck och Patrik Åström vann sina heat. De flesta besökarna var dock inte där för att se löpträningen utan för att se provspelaren Razak Omotoyossi. 

Razak Omotoyossi imponerade på FANTV under visa spelsekvenser men det märktes att det saknades en hel del konditionsmässigt. Han tog sig också tid efter träningen att prata med FANTV. Klippet ser du här.

Stuart Baxter tycker Razak är en mycket intressant spelare. Skulason är klar och Stuart snackade också en del om honom. Klippet ser du här.

Sten-Inge Fredin pratade ut om den senaste veckans skriverier om Bengt Adolfsson. Han var mycket missnöjd med att det kommit upp veckan innan års mötet och var mycket kritisk till Adolfssons agerande. FANTV frågade också vad som kommer att hända under året och hur avbetalningarna med skulderna går. Sten-Inge berättade även att de inte kommer ske några profilvärvningar under året bara för att klubben fyller 100 år. Klippet ser du här.

Martin Berg tar hand om de skadade spelarna i truppen och han berättade lite hur skadeläget ser ut. Klippet ser du här.

Sebastian Jonsson2007-02-25 08:11:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"