Lagbanner
Granqvist klar för Wigan
Hoppet om Granqvist i HIF 2007 är nu borta.

Granqvist klar för Wigan

Andreas Granqvist har idag skrivit på ett tvåårskontrakt med Wigan Athletic, klubben han representerat det senast halvåret.

Det är nu klart att HIF:s förre mittback lämnar HIF permanent. Det senaste halvåret har Granqvist varit utlånad till Wigan Athletic och optionen på en fortsättning har britterna idag utnyttjat.

En delegation från Wigan träffade idag Granen med agent i Köpenhamn och där skrevs kontraktet på två år under.
- Det fanns ett stort intresse för Andreas och det var därför jag ville få det gjort snabbt, säger manager Chris Hutchings till Wigans officiella hemsida.

Granqvist fick under våren endast visa upp sig en match men trots detta har han imponerat på Hutchings:
- Andreas har stor potential. Han är teknisk, stark, kraftfull och snabb och nu är det upp till oss att göra honom till en startman i Premier League.

Huvudpersonen är även han nöjd och ser fram emot ytterligare två säsonger i Premier League:
- Att spela i England har alltid varit en dröm för mig och jag är överlycklig att allt har löst sig. Jag känner att jag nu kan konkurrera för en plats i startuppställningen nästa säsong. Jag kommer bra överens med managern och jag är optimistisk inför framtiden. 

För oss är det väl bara att lyfta på hatten och gratulera Granen till den här chansen. Lycka till men glöm inte var du hör hemma!

Källa: http://www.wiganlatics.premiumtv.co.uk

Mattias Lindberg2007-06-19 19:07:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"