Lagbanner
Spelarbetyg: GAIS-HIF
Henke, Dahl och Razak var tongivande i segern mot GAIS

Spelarbetyg: GAIS-HIF

Det var en match som HIF kontrollerade från början till slut. Flera spelare var lysande och betygen blev också därefter. 3-0 mot GAIS stärker garanterat självförtroendet!

Daniel Andersson 3
Daniel gör vad han ska och visar klass med några bra räddningar

Erik Wahlstedt 3
Bästa matchen på länge för Erik. Ser fortfarande blek ut men gjorde en klart godkänd match

Andreas Jakobsson 3
Andy var lika säker som gatan. Gjorde inga misstag och ser ut att fungera mycket bra med Oskar.

Oskar Rönningberg 3
Var tänkt att spela i försvaret inför säsongen. Gick i sönder men nu är Oskar tillbaka på allvar. Gjutna insatser de senaste matcherna och frågan är om Beloufa klarar att ta tillbaka platsen?

Adama Tamboura 4
Återigen bäst i försvaret. HIF:s nya vänsterback glänste igen mot GAIS och denna gång fungerade uppspelen mycket bättre. Var delaktig i första målet.

Christoffer Andersson 2
Jobbar hårt men är inte tillräckligt kreativ för att vara en offensiv högerytter. Dock felfri defensivt och det är tydligt att ”Stoffe” är en gjuten ytterback

Andreas Landgren 4
Första matchen från start på innermittfältet. Helsingborgs största talang tog chansen och visade att han kommer kunna täcka bakom de tre lite mer rutinerade mittfältarna. Gjorde första målet och hade mycket fina löpningar i djupled.

Andreas Dahl 4
HIF:s största stjärna för tillfället är Andreas Dahl. Mannen som aldrig lyckats med något är helt plötsligt given på det centrala mittfältet. Lärt sig att spela smartare trots att han är lite långsam. Fördelade passar, bröt GAIS uppspel och ägde hela mittfältet.

Fredrik Svanbäck 2
Precis som sin ytterkollega så mäktade Svanbäck inte med något bra offensivt. Hade ett par chansen men skotten är under all kritik. Däremot kämpade han väl och defensivt är han fortfarande bra.

Henrik Larsson 4
Magnificent! Skravade, spelade, nickade, sköt och lekte med GAIS. Tyvärr inget mål och det drar ner betyget. Oavsett vad media påstår så är Henke Allsvenskans bästa spelare och samtliga tränare hade bytt vilken spelare som helst mot Larsson.

Razak Omotoyossi 4
Det har blivit en fotbollsspelare av "odjuret från Benin". Hans löpningar är enormt bra och det måste kännas som julafton att veta att Henke kommer att servera honom varje gång. Razak var tillsammans med Henke planens bästa och hade han inte missat friläget så hade han fått allra högsta betyg. Nio mål i allsvenskan väger tungt! 

______________________
Betygsskala
1: Underkänt
2: Godkänt
3: Bra
4: Mycket bra
5: Landslagsklass

REDAKTIONEN2007-08-13 13:10:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"