Himmelrikets Fotbollsgala 2019: Årets mål

Årets mål är näst sista priset..

De nominerade är...
Rosenberg 4-3 mot Kiev hemma
Minut 96. Malmö FF - Dynamo Kiev 3-3. Ett otroligt bra resultat men det skulle bli magiskt. Rasmus Bengtsson med en boll som sånär snappades upp av vänsterbacken. Bollen ut till Berget på kanten istället och ett inlägg senare hamnade bollen hos Markus Rosenberg. Vår kaptens sista bollträff hemma på Stadion innebar att han skickade in bollen intill den bortre stolpen.

Sören Rieks 3-1 mot Hammarby hemma
Ställning 2-1 till hemmalaget när man satte fart på en omställning i 70:e minuten. Rosenberg drev bollen, spelade fram till Antonsson som mer eller mindre tappade bollen till Traustason som kom med fart och drev upp bollen till straffområdet och där enkelt la ut bollen till Sören Rieks som mötte med ett tillslag och vackert skruvade in bollen vid det bortre krysset.

Anders Christiansen 1-1 mot Sirius hemma
Sirius tog ledningen tidigt mot MFF i somras, men kvitteringen skulle komma och vilket mål sen. Markus Rosenberg fick bollen av Molins ute till höger och slog in den på ett tillslag till Anders Christiansen som fick bollen lite bakom sig - men den löste han med en urläcker skorpionspark.