Platinumcars Arena, 2023-02-26 13:00

IFK Norrköping - Utsiktens BK

IFK Norrköping - Utsiktens BK i Svenska cupen söndagen den 26 februari 2023 13.00
Glada IFK:are blir vi aldrig trötta på...

IFK Norrköping - Utsiktens BK i Svenska cupen söndagen den 26 februari 2023 13.00

Hur är utsikten att IFK ska kunna ta andra raka segern i cupen mot Utsikten? De gav Blåvitt en match förra helgen, förlust 2-3, så det kan nog bli tufft imorgon för IFK också.

Norlings IFK fick bara oavgjort i träningsmatchen i somras mot Utsikten. Nu spörs vad Riddershols IFK kan mäkta med?

Vad jag vet är inte Anton Eriksson att räkna med och troligen inte heller Ari Skúlason,  efter förra helgens holmgång mot Gais. Sedan tidigare är Juan Carlos De Brito och Christoffer Telo borta. Vi ska nog inte heller räkna med senaste nyförvärvet Yahya Kalley. Troligtvis är Kojo Peprah Oppong med i truppen, han kanske till och med utmanar Ssewankambo på Anton Erikssons position.

Men vi har ju en stark kedja så om bara försvaret kan hålla tätt,så kan det bli en avgörande match mot Blåvitt nästa helg om att gå vidare i cupen!

Utsikten som var tredje bästa lag i Göteborg nder förra säsongen, som har tagit namnet efter Slottsskogens utsiktstorn, kom 11:a under första säsongen i Superettan. Vi har några gamla bekantingar där, i form av assisterande tränaren Martin Smedberg Dalence och  Häckens Alexander Faltsetas. Faltsetas var dock inte med mot Blåvitt, så vi får se om han dyker upp på Parken.

För oss som inte kan ta oss till Norröping visas matchen på Cmore med början 12:55. Exilsnokarna i Stockholm samlas som vanligt på Pitchers på Regeringsgatan 113.
 

Anders Petterssonj.anders.pettersson@telia.com2023-02-25 13:30:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås