Lagbanner
Alltid Blåvitt-redaktionen tycker till: “Det blir fördelarna med Alltid Blåvitt Premium!”
Alltid Blåvitts redaktion tycker till om den nya förändringen och de fördelar den kan medföra.

Alltid Blåvitt-redaktionen tycker till: “Det blir fördelarna med Alltid Blåvitt Premium!”

En av IFK Göteborgs händelserikaste försäsonger har gjort det klart och tydligt: IFK Göteborg är tillbaka på riktigt, och Alltid Blåvitt tar dig med på resan. Det nya supporterjournalistiska initiativet kommer säkerligen bli omdebatterat, men också möta hyllningar. Här läser du rösterna inifrån redaktionen - Adrian Pihl Spahiu, Simon Hennix och Andreas Astegren - om förändringarna det innebär och hur du bäst kan dra nytta av fördelarna.

Alltid Blåvitts nya satsning - Alltid Blåvitt Premium - är ett innovativt steg som nu presenteras för läsarna. Vilka utmaningar och möjligheter upplever du finns när Alltid Blåvitt nu tar fram en prenumerationstjänst för IFK Göteborgs mest trogna supportrar?

Adrian:

– IFK Göteborg är en förening som framför allt lutar sig mot en stark tradition av inkludering, och visst kan det finnas de som tycker att ett sådant här steg blir exkluderande i viss mån. Samtidigt bör man också komma ihåg att när man ger sig in på stora projekt behöver man ha en övertygad skara människor med sig på det, och då byggs det ju en särskild inkludering mellan de människorna - som i det här fallet mellan supportrarna, Alltid Blåvitt och IFK Göteborgs A-lag, som allihop kan komma närmare varandra i och med det här steget.

Simon:

 


 
  • Denna artikel är begränsad till våra Premium-användare. Du verkar inte vara inloggad med Alltid Blåvitt Premium. Logga in med ditt Premium-konto för att läsa klart artikeln, eller klicka här för att läsa mer och gå med i Alltid Blåvitt Premium.


 

John Fhager2021-04-01 08:41:00
Author

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg