Lagbanner
Änglahjälpen ger 2000 barn och pedagoger möjlighet att se Degerforsmatchen

Änglahjälpen ger 2000 barn och pedagoger möjlighet att se Degerforsmatchen

Änglahjälpen är ett initiativ som sedan några år tillbaka har samlat in pengar för att kunna köpa biljetter till skolbarn i Göteborg. Till matchen mot Degerfors har Änglahjälpen köpt över 2000 biljetter till skolbarn och föräldrar.

Änglahjälpen har varit igång i några år nu och intresset bara växer för varje år. Till Degerforsmatchen har Änglahjälpen köpt över 2000 biljetter till barn, pedagoger och föräldrar. Det är ett initiativ som stärker inte bara IFK Göteborg, utan Göteborg som helhet när man kan skapa aktiviteter för barn, men även föräldrar, som kanske annars har svårt att hitta aktiviteter att engagera sig i. Särskilt i stadsdelar med större utanförskap är det ont om föreningar eller liknande att engagera sig i och där är förhoppningen att initiativet ska kunna hjälpa pedagoger och föräldrar ge barnen något positivt att engagera sig i.

Något som såklart också är beroende av engagemang från olika pedagoger och närstående.

För den som höra mer om det från lärare och barn så släppte Blåvitt i veckan ett avsnitt om Änglahjälpen i Blåvitt Play 

Är du pedagog som vill ge dina elever möjlighet att se Blåvitt så kan ni ansöka via Supporterklubben Änglarnas hemsida och vill du istället stötta Änglahjälpen så kan ni swisha valfritt belopp till 123 460 6554

ALLTID BLÅVITT2023-05-02 19:33:00

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg