Lagbanner
Bli medlem i Änglarna och delta i utlottning av biljetter till Häckenmatchen!
Förra året kunde Blåvitt defilera till seger mot Häcken efter mål av Oscar Vilhelmsson. Häcken hämnas genom att halvera bortasektionen till i år, så biljetterna är en större bristvara än vanligt!

Bli medlem i Änglarna och delta i utlottning av biljetter till Häckenmatchen!

Är du offer för Häckens havererade biljettsläpp? Köade du också till bortabiljetterna i tid men möttes av en kraschad hemsida? Då erbjuder Supporterklubben Änglarna en sista chans till biljett nu på lördag!

Är du medlem i Supporterklubben Änglarna och olyckligt biljettlös inför matchen på Bravida?
Swishar du in 50:- till 50åringen tillsammans med ditt medlemsnummer på lördag mellan kl 13:30-14:30, har du chans att få en av 24 bortaklacksbiljetter. Supporterklubben Änglarna lottar ut sina biljetter till den väldigt begränsade bortaläktaren i mötet med Häcken.
Swishen "är öppen" från 13:30 till 14:30 (det är alltså inkomna swishar under den perioden som kommer lottas bland) och dragningen startar 15.00, direkt från kassörens hem! 

Sändningen kan ni följa här!

Inte medlem än? Då kan du passa på att bli det här. (För att du ska kunna vara med på lördagens dragning behöver du dock välja swish som betalningsmetod så att medlemskapet hinner registreras till utlottningen.) Intäkterna går jämnt fördelat till Supporterklubben Änglarnas samlade insamlande intiativ:
• Bortaresefonden
• Tifogruppen
• Änglahjälpen

Swishnummer till lotteriet: 1231484724

OBSERVERA LÖRDAG 13:30-14:30

PS. Även priserna till vårens Änglahjälpenkampanj kommer att delas ut i helgen

Adrian Pihl Spahiu @pihlbaoge2023-05-26 22:18:28
Author

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg