Lagbanner
Hahn vill förlänga – inget behov av ny mittback

Hahn vill förlänga – inget behov av ny mittback

Det har florerat flera blåvita rykten i tidningarna under dagen, Alltid Blåvitt summerar det senaste nytt.

Warner Hahn vill förlänga med Blåvitt

Inför säsongen värvades Warner Hahn in i sista stund till IFK Göteborg från nederländska Go Ahead Eagles. Kontraktet skrevs på ett år, med option på ytterligare ett. Redan nu sitter dock Hahn och IFK Göteborg i möte om förlängning, uppger Expressen.

Enligt Hahn, som varit en av allsvenskans bästa målvakter i år, vill båda parter se en fortsättning i Blåvitt.

– Ja, vi sitter redan i samtal. Vi får se vad som kommer ut av det, men alla är positiva. Jag är positiv till klubben och klubben är positiv till mig.

– Det gör mig stolt att spela för den här klubben, även om resultaten inte alltid är som vi vill att de ska vara. Men hemmamatcherna är otroliga.

Bernardo Vilar såldes – på grund av Johan Bångsbos utveckling

Det blev bara ett år i Blåvitt för Bernardo Vilar, som tidigare i veckan såldes till IFK Värnamo. Det mycket på grund av 19-årige Johan Bångsbos fina framfart i sommar, enligt Mikael Stahre – som till Fotbollskanalen avslöjar att man inte letar ersättare.

– Nej. Vi känner oss mer än trygga med det vi har. Sedan hade spelare som Gustav Svensson säkert kunnat spela mittback i enskilda matcher. Även Oscar Wendt, om det skulle behövas. Den täckningen är stor.

Philip Semmlerphilip.semmler@svenskafans.com@philipsemmler2022-07-28 22:16:25
Author

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg