Lagbanner
Poya Asbaghi entledigas från tjänsten som huvudtränare för IFK Göteborg
Mats Engström och Max Markusson på presskonferensen där det tillkännages att Blåvitt entledigar Poya Asbaghi från sin tjänst som tränare för Blåvitt

Poya Asbaghi entledigas från tjänsten som huvudtränare för IFK Göteborg

Blåvitt kallade idag till presskonferens där styrelsens ordförande Mats Engstöm tillkännager att Blåvitts tränare Poya Asbaghi har entledigats från sitt uppdrag som huvudtränare för IFK Göteborg.

Det var efter den senaste vinstlösa matchen mot Mjällby som Blåvitts sportråd lagt fram olika alternativt för hur Blåvitt kan gå vidare för att ta fler poäng i framtiden. Alternativen har tagits till styrelsen som beslutat att entlediga Poya Asbaghi från sitt uppdrag som huvudtränare för IFK Göteborg.
 
Det finns ingen ny tränare för laget i dagsläget, men en intern lösning ska finnas på plats till nästa träning. Det är oklart huruvida Ferran Sibila kommer vara kvar i Blåvitt. Ferran har tidigare uttryckt att han inte vill vara kvar om Poya lämnar men Max uttrycker att Blåvitt gärna har honom kvar. Eftersom Ferran inte är anställd av Blåvitt utan av Soccer Services så ligger dock inte beslutet hos Blåvitt.
 

Adrian Pihl Spahiu @pihlbaoge2020-09-03 11:16:18
Author

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg