Lagbanner
Stig Torbjörnsen närmar sig IFK Göteborg
IFK Norrköpings chefsscout Stig Torbjörnsen kan vara nära en övergång till IFK Göteborg. Detta efter att parterna under dagen meddelat att man brutit kontraktet i förtid.

Stig Torbjörnsen närmar sig IFK Göteborg

Under fredagen meddelade IFK Norrköping att man gemensamt beslutat att bryta chefscouten Stig Torbjörnsens kontrakt i förtid. Detta spär på ryktena om att han närmar sig ett skifte av Kamratförening och därmed byta ”Peking” mot ”Lilla London”.

Torbjörnsen lämnar Norrköping efter fem år i föreningen och anses vara en starkt bidragande faktor till många av deras lyckade spelarrekryteringar under hans tid i föreningen.

Utöver uttalandet från IFK Norrköping, rapporterar även Norrköpings Tidningar (NT) att Torbjörnsen nu ska vara klar för en ny kamratförening, nämligen IFK Göteborg.
Den 8 april i år, rapporterade SportExpressen att IFK Göteborg visat konkret intresse för Stig Torbjörnsen och att parterna ska ha haft inledande samtal.

– Det är alltid kul att höra att människor uppskattar det arbete man gör, oavsett om det handlar om personer i IFK Norrköping, eller från andra utifrån. Men jag vet inget om det, svarade Stig Torbjörnsen själv i en kommentar till SportExpressen när uppgifterna kom på tals.

IFK Göteborgs klubbdirektör, Håkan Mild, valde att kommentera uppgifterna enligt följande:
– Det finns inte mycket att kommentera där. Han har väl kontrakt med Norrköping.

Nu är så läget annorlunda och det återstår att se vad som händer de närmaste dagarna. 

Alltid Blåvitt 2022-04-29 16:00:00

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg