Lagbanner
Uppgifter: Hosam Aiesh avstängd från spel

Uppgifter: Hosam Aiesh avstängd från spel

Enligt Expressen har IFK Göteborg stängt av Hosam Aiesh, 27, på grund av disciplinära skäl. Det dementeras dock från Kamratgården. Yttern sitter på ett utgående kontrakt och lär med största sannolikhet inte vara kvar till nästa säsong.

Hosam Aiesh, nu 27 år, blev en prestigevärvning när han anslöt till Göteborgskamraterna från Östersunds FK under sommaren 2019.

Succén i Blåvitt har dock uteblivit och tiden i Göteborg kan främst summeras med missnöje över bristande speltid och diverse utspel i media.

I september var Aiesh inte med i någon av Stahres startelvor och väl i matchen mot Elfsborg den tredje oktober byttes den syriske landslagsmannen ut i halvtid. Det ska ha fått Aiesh att omedelbart lämna Gamla Ullevi och åkt hem mitt under pågående match, erfar Expressen, något som dock dementeras.

– Nej, jag var kvar hela tiden på Ullevi. Jag gick ut och träffade min fru, sedan gick jag in och satte mig i omklädningsrummet, förklarar Hosam Aiesh.

Expressen menar dessutom att Aiesh ska ha stängts av till den följande matchen mot Sundsvall på grund av disciplinära skäl, trots att den officiella anledningen ska vara att Aiesh väntade tillökning i familjen. Till det påstående vill Aiesh bara hänvisa till Stahre, som i sin tur förnekar att anledningen annan än den IFK kommunicerat ut skulle stämma.

Hosam Aieshs kontrakt med IFK Göteborg löper ut vid årsskiftet och mycket tyder på att han inte blir kvar på Kamratgården till nästa år.

Aiesh facit i Blåvitt

Matcher: 105
Mål: 12
Assist: 14
Titlar: Svenska Cupen 2020

 

Philip Semmlerphilip.semmler@svenskafans.com@philipsemmler2022-10-14 15:54:27
Author

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg