Inför ÄFF hemma: ”Handlar om att gilla det läge som vi har”
Kom igen nu, gula!!

Inför ÄFF hemma: ”Handlar om att gilla det läge som vi har”

Efter två plumpar i protokollet vill FFF, som fortsatt toppar tabellen, hoppa upp på hästen igen. Imorgon väntar Ängelholms FF i en lunchmatch på hemmaplan.

– Vi har självklart samlat energi. Det har varit en lite stökigare vecka. Dels har vi haft en match och dels har vi haft lite skavanker och smågrejer. Vi har samlat energi, jobbat med de som behövt det och nu har vi slickat sår efter matchen. Idag har vi verkligen känt oss redo. Det har varit en bra träningsdag idag och allt är förberett och klart. Nu handlar det bara om att samla energi in i det sista och vara redo för match imorgon, säger Christoffer Andersson.
Vad vill du se oss göra annorlunda jämfört med andra halvlek senast?
– Rent taktiskt har vi pratat lite om hur vi ser ut som lag och det vill vi slipa på. Det har varit en hel del grejer som vi tillsammans inte varit nöjda med. Vi hoppas kunna göra det på ett bättre sätt. Det är sex matcher kvar. Det handlar om att gilla det läge som vi har. Det finns massor att spela om och massa goa tävlingsmatcher som betyder mycket. Vi ska se den sidan som något väldigt positivt och glädjande.

Hur tycker du att Ängelholm har sett ut på sistone?
– ÄFF kan vi sedan tidigare. Vi vet hur de har sett ut i år och de ser ungefär likadana ut nu. De har gjort en stabil säsong och ligger i mittenskiktet. Det är ett stabilt lag. Vi känner igen dem och vet vad vi ska göra, så det är inga konstigheter.
Han vittnar om ett taggat Falkenbergs FF.
– Det handlar om att göra förberedelserna korrekt och sedan gå ut och njuta av en god tävlingsmatch. Har man gjort det och kan se sig själv i spegeln och känna att man gjort allt man kan, då kan man inte göra mer. Det är bara att köra, säger ”Chrisse”.

Remo Gotfredsen Grgic har en stressreaktion i bäckenbenet och kommer inte att vara tillgänglig den närmaste tiden. Lagkapten Tim Stålheden är avstängd, liksom trion Leo Hedenberg, Vilgot Carlsson och Tim Amilon Persson i ÄFF. Christoffer Carlsson är lagkapten i Tim Stålhedens frånvaro.

Truppen:
Anton Andersson
Gabriel Johansson
Linus Borgström
Nils Bertilsson
Edvin Christiansson
Melwin Kocanovic
Oliver Silverholt
Godwin Aguda
Leonardo Farah Shahin
Melker Nilsson
Christoffer Carlsson
Lucas Sibelius
Oskar Lindberg
Rasmus Andersson
Noel Hansson
Hugo Tilly
Gustav Lillienberg
Melker Larsson

Matchstart sker alltså redan klockan 13.00. Nu kör vi!

RED2024-10-04 16:29:55
Author

Fler artiklar om Falkenberg