-

Inför Göteborg borta del 2
Dags för revansch mot Göteborg.

Inför Göteborg borta del 2

Efter den dystra och blytunga finalförlusten i torsdags ska MFF försöka hitta tillbaks till vinnarspåret när det är dags för spel i Allsvenskan. Får vi en revansch?

Torsdagens cupfinal är något som vi alla vill glömma fortare än det skedde. Men om vi åtminstone ska hålla oss kvar lite vid den matchen kan vi konstatera att två av spelarna som utgick, nu missar morgondagens drabbning. Såväl Sören Rieks som Oscar Lewicki utgick skadade i cupfinalen och ingen av dom fanns med i den trupp som åkte upp till Göteborg under dagen. Däremot ska Bonke vara redo för spel trots att även han utgick i torsdags.
 
Jon Dahl Tomasson har också bekräftat att Traustason kommer starta imorgon och därmed ska islänningen var tillräckligt återställd för att klara av att spela åtminstone en halvlek och lite till. 
 
Tänkbar startelva: Dahlin: Larsson, Anel, Safari, Knudsen: Berget, AC, Bonke, Traustason: Ola, Kiese.
 
Nielsen fanns med på träningen dagen innan match, men det är tveksamt hur mycket han kan spela efter skadan. Detsamma gäller med Franz som inte spelat en tävlingsmatch sedan juni, men nu återigen är tillbaks i Malmö och tillgänglig för spel. 

Om man bortser ifrån cupfinalen kommer faktiskt Malmö till matchen med en fin form. I Allsvenskan har man fyra raka segrar och ligger just nu bara två poäng bakom serieledande Norrköping. Vid seger imorgon går man upp i serieledning då Norrköping spelar först på måndag mot Mjällby.
 
Vad? Bortamatch mot Göteborg i Allsvenskan.
Var? Gamla Ullevi (som är den nya). 
När? Imorgon klockan 17:30.
TV? Dplay, 
 
Framåt Malmö!

Oskar Unelandoskar.uneland@hotmail.se@futboldelamor122020-08-01 19:21:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?