Inför MFF - Degerfors: So long Hugo
Ingen AC på plan - men nog ska vi kunna få se jubel ändå?!

Inför MFF - Degerfors: So long Hugo

En något försenad och kort införrapport inför kvällens match.

I dag är det dags att ta avsked av Hugo Larsson innan hans flytt till Tyskland och för Malmös del handlar det om att studsa tillbaka efter två raka matcher utan seger. Efter åtta raka segrar vann Malmö varken mot Elfsborg eller Häcken och vips var serieledningen borta. En serieledning som dock kan tas tillbaka vid seger ikväll.

Malmö kommer till spel utan Anton Tinnerholm, Emanuel Lomotey och då som bekant Anders Christiansen, vars säsong är över. Dessutom har senaste timmarna kommit rykten om att varken Ceesay eller Kiese Thelin är tillgängliga för spel. Återstår att se om så är fallet, och om det är fallet har Rydström verkligen något att fundera kring.

Huruvida det är ett felaktigt rykte eller inte återstår att se men vi hoppas att så är fallet. Och det har även ryktats om att vi är på väg att starta med en trebackslinje - så kanske får vi se någon form av 3-4-3-uppställning i dag?
Exempelvis
Dahlin
Lasse, Moisander, Cornelius
Ceesay, Hugo, Pena, Busanello
Vecchia, IKT, Nanasi

Den som lever får se.

Degerfors då? Återfinns som ofta i tabellens nedre del men har haft en uppåtgående trend med tre raka matcher utan förlust. De är ett lag som spelar med ett lågt förvarsspel med många spelare bakom boll och där man försöker ställa om snabbt. Lär alltså bli ett, även för oss, ovanligt stort bollinnehav i dag.

Ses på Stadion.
Avspark 19:10.

Glöm inte att stanna kvar efteråt för att hylla Hugo!

Ulf "Raulolle" Nilssonulf.nilsson@svenskafans.com2023-06-05 16:20:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?