Inför MFF-TFF
Moisander får en halvlek mot TFF.

Inför MFF-TFF

Äntligen är (större delen av) landslagsuppehållet över och våra himmelsblå pågar gör sig redo för spel igen.

Spelarna har fått har lite semester, i måndags drog träningen igång igen och nu är det dags att även få igång matchtempot med hjälp av en träningsmatch mot Trelleborgs FF. 

MFF har redan aviserat att man kommer att spela med två olika elvor i de båda halvlekarna för att få igång samtliga spelare i matchtempo och matchkänsla. 

Oscar Lewicki och AC är fortfarande inte redo för spel, vid senaste skadeuppdateringen angavs att man räknar med att de ska vara tillbaks på träningsplanen nästa vecka. Sebastian Nanasi är sjuk, och även Peña och Hadzikadunic saknas, de har fått extra ledigt efter landslagsspel. 

Glädjande nog är Johan Dahlin tillbaks och kommer att spela en halvlek. Även Niklas Moisander kommer äntligen tillbaks efter sin långa skadefrånvaro. 

Trelleborgs FF ligger för närvarande på 10 plats i Superettan. Häromdagen spelade man träningsmatch mot IFK Göteborg, en mach som slutade med förlust för skåningarna. 

___________________

Årskortsinnehavare har fritt inträde till matchen. Har du inte möjlighet att vara på plats så finns det också möjlighet att se matchen på Discovery+. 


 

Åsa Flykt2022-06-19 18:20:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?