Inför MFF - Trelleborg: Vem bryr sig?
Bonke lär få chansen mot Trelleborgs reserver.

Inför MFF - Trelleborg: Vem bryr sig?

Fiasko idag, ny match i morgon. Jippeee!

Igår lördag spelade Trelleborg borta mot Örebro i cupen och vann med 1-0.

Idag spelade Malmö FF hemma mot Västerås i cupen och förlorade med 2-1.

I morgon måndag möts tydligen Malmö FF och Trelleborg, och det lär bli spelarna som inte fick någon eller liten tid i de ovan nämnda matcherna som spelar. Kul för Innocent och Brorsson med flera. Eller inte.

Fast vem bryr sig? Ingen verkade ju ha brytt sig särskilt mycket tidigare idag när ”stjärnorna” i MFF:s A-uppställning gjorde ett redigt fiasko mot ett superettanlag, som svenska mästare i turneringen alla ledare och spelare i truppen säger sig vilja vinna.

Underskattning? Hybris? Kanske defensiven som ingen tycks ha tänkt på att sätta för vi släpper in många mål i match efter match och det är ju inte direkt några fantastiska lag vi ställts mot så här långt? Säg det.

Men i morgon spelar alltså de andra som inte fick spela idag. Kul för dem. Eller inte. Vem bryr sig som sagt? Inte jag, inte nu, inte heller i morgon med största sannolikhet. Det var idag det betydde något, idag som det verkligen gällde.

Så varför plåga mig och er med ännu fler bokstäver i en text som Himmelriket ska ha skriven eftersom det är så det ser ut: vi skriver om Malmös matcher, före och efter. Nej, varför göra det?

Matchen börjar i vilket fall klockan 13.30 och visas på Expressen. Om nu någon är intresserad.

Magnus Johansson2021-02-21 18:09:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?