Behrn Arena, 2024-10-27 15:00

Örebro - Öster

Inför Örebro - Öster

Inför Örebro - Öster

Dagens möte på Behrn Arena med avspark kl. 15.00.

Till denna match går jag inte in med några förväntningar. Vinner vi idag och kan gå upp på allsvensk direktplats vore det bra. Förlorar vi igen och stannar på fjärde platsen är det den nivån vi ligger på. Det är upp till spelarna att ge tillbaka till de som stöttat föreningen, om laget nu gör det.

Förlusten mot Varberg sitter fortfarande och gnager i huvudet. Det går inte i ord att beskriva den starka frustration jag upplevde när domaren blåste av matchen. Jag kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig att Öster skulle tappa en 2-0 ledning i paus till 3-4 förlust. Just för att Öster haft ett så stabilt försvar genomgående. Men från och med idag kan jag förvänta mig vad som helst av Öster, bokstavligen.

Hur lär vi ställa upp mot Örebro? Jag räknar med några förändringar. Sebastian Starke Hedlund lär ersätta Ivan Kricak i backlinjen. Kevin Höög Jansson tar troligen Hannes Bladh Pijacas position som “sexa”. Martin Hoel Andersen har gjort sig förtjänt av startplats på bekostnad av Niklas Söderberg. Detta enligt följande formation:

Robin Wallinder
Tatu Varmanen - Mattis Adolfsson - Sebastian Starke Hedlund - Lukas Bergqvist
Kevin Höög Jansson - David Seger
Adam Bergmark Wiberg - Martin Hoel Andersen - Daniel Ljung
Alibek Aliev


Personligen hade jag provat Theodor Johansson igen då Lukas Bergqvist inte är i form. Han hade en fin poängproduktion i vår och sommar men som stagnerat under hösten. Theodor gjorde dessutom en godkänd match mot Landskrona borta och skulle kunna göra det bra i denna match.

Kämpa Öster!

Stefan Pavlovic Susastefan99.susa@gmail.com2024-10-27 09:15:00
Author

Fler artiklar om Öster