Sirius - Mjällby

Inför Sirius - Mjällby
Edi Sylisufaj och Christian Kouakou

Omgång 16 är här och det är dags för Mjällby AIF att komma på besök till Studenternas IP.

Söndag klockan 15 så är det dags för Sirius att möta Mjällby AIF i den 16:e omgången av Allsvenskan. Halva säsongen är spelad och Sirius befinner sig på en nionde plats i tabellen med 21 inspelade poäng. Motståndarna Mjällby ligger på åttonde plats med 23 poäng så det är minst sagt en viktigt match för att hålla sig kvar i mitten av tabellen.

Förra veckan så åkte Sirius ned till Malmö där det slutade i en 3-1 förlust. Dennis Widgren fick syna det röda kortet efter 49 minuter. Det blev en rolig match för Moustafa Zeidan som gjorde både mål och assist. Zeidan som nyligen lämnat Sirius för Malmö.
Mjällby vann senast mot Degerfors med 2-1. Mjällby vände ett 0-1 underläge då man gjorde mål 1-1 i 85:e för att sedan göra 2-1 i 88:e minuten.

Sirius spelade i veckan en U21-träningsmatch mot IK Brage där man vann klart med 6-1. Edi Sylisufaj bröt sin måltorka då han gjorde två mål och Óli Valur Ómarsson imponerade stort och gjorde även ett mål och en assist.

Truppen:
Patrick Nwadike skada.
Andreas Murbeck skada.
Dennis Widgren avstängd.

Senast vi mötte Mjällby är en match man verkligen vill glömma. En kall vårdag i Blekinge så fick Sirius det tufft och man förlorade matchen med 3-0.

Jag tror att vi kommer få det tufft idag men att vi kommer vara starkare och tillslut vinna matchen. Christian Kouakou måste verkligen få igång sitt målskytte idag då han inte gjort mål på fyra raka matcher.

Ni som är medlemmar i Siriusfotboll, glöm inte att ni har två fribiljetter på mailen.