Inga poäng på Borås Arena

Kvällens bortamatch på Borås Arena mot hemmalaget Elfsborg började bra och slutade illa. Segermål i slutminuterna för Elfsborg 2 - 1 (0-1)

Matchen började med böljande spel fram till 8:e min då Omar Eddahri dundrade en boll i stolpen från straffområdeslinjen.
10:e min fälls Turay och domaren pekar på straffpunkten. Straffläggaren Ferid Ali är iskall, bollen i högergaveln och målvakten i
vänstergaveln och 0-1 efter 12 min på ljustavlan.
En frispark för Elfsborg från 18 meter hamnade en halvmeter utanför stolpen som tur var.
Större bollinnehav sista halvtimmen för hemmalaget där det osade hett några gånger hos Tim Erlandsson i AFC målet.
För en gångs skull så hade vi lite tur under halvleken med ett par domslut där Elfsborg (främst publiken) skrek på straff.

Buya Turay fälls på väg igenom utan åtgärd och minuten efteråt nickar hemmalaget in 1-1 i 58 min. Noll flyt för AFC just då.
I 67:e min tvingades mål-Tim göra en fin reflexräddning på en hård nick från 5 meters håll.

76:e min hade precis inbytte Emmanuel Frimpong ett jätteläge från 5-6 meter, tyvärr på fel sida om burgaveln.
Friläge  i 87:e min följdes upp av ett skott i bortre burgaveln av Lasse Nilsson och gonatt för AFC. 2-1 med 3 min tilläggstid att kämpa på. Inget flyt framåt överhuvudtaget.