Inga poäng på bortaplan mot Jönköpings Södra
En bekymrad headcoach i AFC Eskilstuna Pelle Olsson

Söndagskvällens bortamatch i Jönköping på Stadsparksvallen mot hemmalaget Jönköpings Södra blev en ny förlust, denna gång med 1-0 (0-0)

Full fart på hemmalaget från början, AFC hade svårt att få till någonting framåt, ett avslut utanför av Jernade Meade i början och och
ett avslut på mål av Amadou Kalabane, samt ett avslut utanför av Omar Eddahri i slutet på halvleken.

Andra halvlek hade knappt börjat då hemmalaget gjorde matchens enda mål i 47:e min genom Daryl Smylie.
I 62:a min tilldömdes Södra en straffspark som dock missades av Dzenis Kozica.
Hemmalaget fortsatte rada upp målchanser, 70-30 i bollinnehav och13-3 i avslut mot mål  är den bistra statistiken, liksom 8-2 i hörnor.
Att frisparkarna går till motståndarna är vi vana med, 19-10 denna gång.

I 68:e min får Ludvig Öhman sitt andra gula kort och är därmed avstängd mot Norrköping i nästa match.
Bekymmer blir det då andra mittbacken Alexander Michel gick av i 51:a min. Båda mittbackarna borta i matchen mot IFK Norrköping på fredag kväll