Ingen revansch mot Trelleborgs FF
Mittbacken Daniel Jarl prisades som bästa hemmaspelare

Söndagens hemmamatch på Skytteholms IP mot gästande Trelleborgs FF blev ingen klang och jubelföreställning av hemmalaget. Gästerna kunde vinna på en straffspark i andra halvlek. esultat: AFC - TFF 1 - 2 (1-1)

AFC inledde riktigt bra och Sasa Matic hade första avslutet redan efter en dryg minut.
Första 10 min var riktigt bra och och domaren vägrade blåsa straff på en utsträckt TFF arm i straffområdet, en hands som alla såg i hela Solna.
TFF:s första anfall i 16:e min renderade i 0-1 sedan AFC:s högerförsvar var alldeles för högt upp i banan.
AFC fortsatte skapa chanser och i 23:e min kom kvitteringen. Ett perfekt inlägg av vänsterbacken Jermaine Meade nöttes av laglaptenen Filip Rogic som stenhårt nickade in 1-1.

Andra halvlek var bara två min gammal när domaren tyckte att AFC försvaret gick för hårdhänt fram och denna gång fick han upp pipan snabbt och flöjtade för en TFF straff, en straff som Joshua Wicks nästan räddade. 1-2 visade sig skulle bli ett slutresultat som knappast var rättvist denna dag.
18-10 i avslut och 7-1 i hörnor säger det mesta om matchbilden.
Ferid Ali - Tristan Bowen - Sasa Matic hade alla chansen att kvittera, men det var alltid någon TFF kroppsdel i vägen. Någon tur med vare sig avslut och domslut fanns inte denna eftermiddag.

Nu ådrog sig Filip Rogic sin tredje varning och är därmed avstängd i nästa match borta mot Varbergs BoIS inkommande söndag.
Priset till bäste hemmaspelare gick rättvist till mittbacken Daniel Jarl som var lyckosam med de flesta beslut han tog.
Domare: Jim Petersson