Inget lyckat genrep i Trollhättan

Inget lyckat genrep i Trollhättan

Skövde AIK gästade idag Trollhättan på bortaplan och detta i sista träningsmatchen inför tävlingssäsongen som nu stundar. Inför avspark hoppades man på årets första seger, men det blev förlust mot Division 1-laget på Edsborgs konstgräs med 2-1.

Det var "uppdukat" för en bra sista uppladdningsmatch inför nästa helgs möte med storlaget Malmö FF i Svenska Cupen då Skövde AIK skulle träningsmatcha mot Division 1-laget Trollhättan FC på Edsborgs konstgräs denna lördagseftermiddag. 
Skövde fick dock inte till det resultat man hoppats på utan fick vända hemåt med en 2-1-förlust och nu har man förlorat två av tre träningsmatcher. 

Resultaten under försäsongen:
29/1 Degerfors IF - Skövde AIK 1-1
4/2 Östers IF - Skövde AIK 2-1
11/2 Trollhättan FC - Skövde AIK 2-1

Det positiva för SAIK är att de gjort mål i alla tre matcher. Nyförvärvet Emil Bellander öppnade målskyttet i årets första match (mot Degerfors) redan efter nio minuters spel och i match två, mot Öster på bortagräs, stod anfallskollegan Yoann Fellrath för Skövdes enda mål i förlustmatchen och i dagens match från konstgräset på Edsborg var det David Frisk som fick agera målskytt. 

Nästa helg väntar MFF i Malmö och då i form av tävlingsmatch när Svenska Cupen tar plats. 
 

Johan Videll@johan_videll2023-02-11 22:16:44
Author

Fler artiklar om Skövde AIK