Inmarschlåten nominerad till Tidskriftspriset

Inmarschlåten nominerad till Tidskriftspriset

Bland första nomineringarna till Tidskriftspriset hittar vi Inmarschlåten, som är nominerad i kategorin Årets Rörligt. Vinnarna avslöjas den 25 oktober på Tidskriftsgalan.

Under tisdagen kom första nomningeringarna till Tidskriftpriset 2023. Kategorierna som presenterades var Årets Design, Årets Journalist, Årets Ljud, Årets Omslag, Årets Skoltidskrift och Årets Rörligt. I den sistnämnda kategorin hittar vi dokumentärserien Inmarschlåten, som ni kunnat se här på SvenskaFans. 

Nomineringen lyder: ”Men djup förståelse för sin målgrupp berättas en historia om passion, gemenskap och kärleken till ett lag. Man får ett stycke idrottshistoria i Inmarschlåten av Everysport.”

Inmarschlåten är minidokumentärserien om tre av de allsvenska hymnerna. Dokumentärserien består av tre avsnitt med "Snart skiner Poseidon" som var det första att publiceras.

Serien är producerad av Everysport Group och sändes på SvenskaFans och FotbollDirekt.se. Utöver "Snart skiner Poseidon" så togs även "Å vi är AIK" och "Hammarbys "Just idag är jag stark" upp i var sitt avsnitt.


Se alla tre avsnitt i spelaren nedan:

SvenskaFans.com2023-09-26 17:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans