2018-03-13 00:00

Columbus - Montreal
5 - 2

KBK vann mot IF Limhamn-Bunkeflo!

Matchen mot IF Limhamn-Bunkeflo är över och KBK vinner bataljen med 2-0 (0-0) efter mål av Tobias Danielsson och Gazmend Bahtiri.

I början av första halvleken så har KBK initiativet och mycket boll men skapar inte så många heta chanser. Bästa tillfället har Gazmend som får en läcker passning från Adis där Gaz krutar på i kryssribban.
I andra halvlek så jämnas spelet ut och jag tycker mig se att killarna är lite sega i benen efter hårt matchande under en veckas tid. I den 63:a min slås ett vackert inlägg från vänster mot den bortre stolpen. Tobias Danielsson kommer upp bra i luften och nickar in 1-0 till KBK…..ett riktigt fint mål! Limhamn-Bunkeflo har en mycket fin chans att kvittera men skottet går i ribban och ut. På övertid när L-B ligger på så kontrar KBK och Gazmend kommer fri med målvakten och gör inga misstag. Han lägger bollen snyggt förbi målvakten och spikar matchresultatet och segern till KBK med 2-0.
Tränare Jacobsson/Johansson säger om matchen att ….”det känns bra i truppen.Vi vinner idag en tät match igen och gör det för att vi jobbar som ett lag. Det har varit en tuff vecka både fysiskt och mentalt. Killarna har visat prov på vinnarskallar och vi gläds med dem. Skall bli skönt med en normal träningsvecka och ladda inför matchen nästa helg.”
KBK startade upp med följande elva: Patrik L, Jacob E, Stefan Z, Tobias D, Johan F, Mathias W, Emil M, Erik W, Adis M, Gazmend B och Viktor O.
Abytare och in i andra: Amir N och Victor S
Som bäste spelare i KBK utsågs Tobias Danielsson och han uppvaktades med en present från Värmlandschark.
På bilden: Tobias som flankeras av Värmlandscharks verkställande direktör Jesper Gunnarsson Berg