Karlstad BK vann en poäng borta mot Skövde AIK

Matchen borta mot Skövde AIK är slut och resultatet blev 2-2 (2-0). Ett resultat som nog KBK får vara väldigt nöjda med.

Före match gick det mycket snack om KBK skulle ta sin sjunde raka seger. Nu blev det inte så i en match där Skövde hade första halvlek och gör då även två mål. Bägge målen för Skövde gjordes av duktige Bilos Yonakhir. Första målet är en genomskärare och sedan gör han snyggt det andra genom ett instick.
I den andra halvleken så KBK jobbar sig mer och mer in i matchen och lyckas sedan genom en frispark av Gaz som når Stefan Zarkovic som möter med pannan och det är reducerat. Minuterna efter (81:a min) så kvitterar KBK genom Victor Souza.

Ser man till matchen som helhet så var det bra av KBK att få med sig en pinne hem till Värmland. Skövde är ett svårspelat lag som rullar på bra och att på deras hemmaplan ta en poäng får ses som godkänt.
Tränarduon Jacobsson/Johansson säger om matchen ……”vi skall vara väldigt nöjda med en poäng idag. Vi var inte i närheten av de senaste matchernas prestationer och det var inte mycket som pekade på att vi skulle höja oss efter första halvlek. Men det är bara att lyfta på hatten för killarna för det jobb och moral som de visar upp i andra halvlek. Vi jobbar oss upp till en poäng idag. Kul att se våra brassar Souza och Robson som kommer in och löser upp lite offensiva knutar”

OBS OBS nästa helg bjuder KBK´s sponsorer på gratis entré när Qviding kommer på besök så “bjud” in så många du kan……..