Lagbanner
Jacob Trenskow till Heerenveen!

Jacob Trenskow till Heerenveen!

Under fredagen stod det klart att Jacob Trenskow lämnar föreningen. Han har skrivit på ett fyraårskontrakt med den nederländska klubben Heerenveen som har ligapremiär under söndagen. 

Jacob Trenskow kom till Kalmar FF under sommaren 2023 när han värvades från HB Köge i danska Division 1. Under resten av säsongen fick han speltid i 16 matcher och noterades för 1 assist. Under denna säsongen har han varit en bärande spelare och noterats för 5 mål och 7 assist på 17 spelade matcher. 

Idag har han skrivit på ett kontrakt över 4 år med Heerenveen i den nederländska högstaligan. Han kan göra debut redan i deras premiär under söndagen mot Ajax på bortaplan. 

Han säger följande till kalmarff.se
“Det har varit en otrolig tid för mig i Kalmar. Jag vill tacka alla på sportkontoret, tränarteamet, lagkamraterna och alla supportrar som stöttat mig sedan dag ett. Det har varit den bästa platsen jag har varit på hittills i min karriär på alla plan. Sedan jag kom hit har alla varit så trevliga och hjälpt mig att trivas i staden så att jag kan prestera på planen. Det är tufft att säga hej då eftersom jag har varit så glad över att vara i Kalmar. Jag kommer verkligen vara KFF-supporter för alltid och följa lagets matcher. Jag hoppas inte detta är ett hejdå för alltid, vi ses igen!”

Jacob Trenskow
Säsonger i KFF: 2023-2024
Allsvenska matcher: 33st
Mål: 5st
Assist: 8st

Vi på Röda Bröder vill rikta ett stort tack till Jacob för hans tid i föreningen och önskar honom all lycka i framtiden!

 

Christoffer Karlströmkalmarcoffe2024-08-09 21:38:19
Author

Fler artiklar om Kalmar FF