Kristoffer Olsson allvarligt sjuk - i respirator på sjukhus

Kristoffer Olsson allvarligt sjuk - i respirator på sjukhus

Kristoffer Olsson, 28, är akut sjuk. Den svenske landslagsspelaren är i respirator på sjukhus i Danmark. Det meddelar hans klubblag Midtjylland.

Kristoffer Olsson har varit frånvarande från fotbollsplanen den närmaste tiden. Den svenske landslagsmittfältaren, som tillvardags spelar för Midtjylland, har drabbats av en akut sjukdom, enligt klubben.

”Den 28-årige svenske landslagsspelaren förlorade medvetandet is itt hem tisdagen den 20 februari och fördes till Aarhus Universitetssjukhus där han är inlags och i respirator”, går att läsa i ett uttalande på Midtjyllands hemsida.

I pressmeddelandet framkommer också att Olsson till synes har drabbats av en sjukdom relaterad till hjärnan. Ett team av medicinska experter, ledande i Danmark, jobbar nu för att ställa en diagnos och upprätthålla rätt behandling. 

Kristoffer Olsson har tillhört Midtjylland vid två tillfällen. Först 2014-2017 och nu sedan 2022. Förutom den danska klubben har han också spelat för lag som AIK, Krasnodar och Anderlecht. Olsson har också gjort 46 A-landskamper för Sverige

Texten uppdateras.

TV: Kristoffer Olssons säsong i Midtjylland

SvenskaFans.com2024-02-27 09:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans