Kross mot Valsta Syrianska
Ben Everson gjorde hattrick i matchen!

Söndagens träningsmatch mot Valsta Syyrianska IK på Midgårdsvallen slutade med en riktig brakseger. Efter en någorlunda jämn första halvlek så öste AFC på för fullt under andra halvan. Resultat: Valsta Syr - AFC United 0 - 9 (0-3)

Fantastiskt sommarväder var det när matchen gick igång på eftermiddagen. AFC tog kommandot direkt och helt plötsligt var Luca Gerbino Polo helt fri och kunde trycka in 0-1 redan i den fjärde minuten.
AFC fortsatte skapa målchanser utan att få in bollen bakom en storspelande målvakt. Dock kom 0-2 i 27:e min då Alex Pereira lyfter in en höjdboll mot bortre stolpen där Luca Gerbino Polo kommer farande och sätter pannan till.
Med bara minuter kvar av halvleken så får Filip Rogic iväg en härlig pastej som smiter in i krysset och halvtidssiffrorna blev 0-3. En si sådär halvlek av AFC.
Provspelande brassen Diago da Costa Oliveira var en kul bekantskap i halvleken.

Özcan & Ivan bytte lag i halvlek, något Valsta inte kunde göra då man bara hade en avbytare, Tränaren spelade högerback och "Sulan" Messo Coachade.
Betydligt aggresivare AFC i andra halvlek samtidigt som värmen tog ut sin rätt på Valsta.
0-4 gjorde Ben Everson efter 58 min.
Ben ökade på sin målskörd när han gjorde 0-5 en stund senare. Bara min senare dräller Valstas mittback med bollen och "Jeppe" Carlsson snor bollen och placerar snyggt in 0-6. Hattrick av Ben Everson när han snyggt gör 0-7 bara minuten efter "Jeppes" mål.
"Jeppe" Carlsson ökar på till 0-8 framspelad av William Rodriques.
Ett mycket snyggt mål kom i 84:e min då en för dagen riktigt duktig "Jeppe" Carlsson dukar upp för framstormande högerbacken Yago Baggio som snyggt dunkar in 0-9.
Kul att det lossnade med målskyttet för Ben Everson som i vanlig ordning sprang på alla bollar. Ben och "Jeppe" var de piggaste bland AFC:arna i andra halvlek.
2 Intressanta provspelare, Felipe Cassiani och Alexis Bayon skötte sig med den äran.

Startelvan: M.v. Josh Wicks (K) - Alex Pereira - Juan Hervias - Robert Åstedt - Linus Smedjegården - Filip Rogic - Diago da Costa Oliveira - Joakim alriksson - Omar Eddahri - Alex Santos - Luca Gerbino Polo.

Andra halvlek: M.v. Philip Vaitsiakhorich - Yago Baggio - William Rodriques - Eberson Silva - Liam Molesworth - André Österholm - Ben Everson - Alexis Bayon - Felipe Cassiani