Linderoth efter TFF-förlusten: "Rejäla och tuffa att möta"

Förlust för SAIK igen och detta hemma mot Trelleborg i omgång åtta av Superettan 2023. Vi har fått några ord med Tobias Linderoth efter lördagens match och även om det inte blev några poäng så är det en hyggligt nöjd Linderoth som tycker att laget är på väg åt rätt håll.

Det blev noll poäng i hemmamatchen mot Trelleborgs FF under lördagen. TFF hade 2-0-ledning efter 40 minuter, men i andra halvleken kom SAIK tillbaka till 2-2 efter mål av Engström och Schyberg, men det var gästerna som fick sista ordet i matchen och det efter att Filip Bohman gjort sitt andra mål för dagen i matchminut 86.

Därefter blev det inga fler mål och Skövde AIK fick för sjätte gången den här säsongen lämna en seriematch utan poäng och är med det alltjämt kvar på jumboplatsen i Superettan.

Bitter förlust - igen! Hur ser du på lagets insats?
- Tycker att vi gjorde en bra match. Vi hittade tillbaka lite till det jag tycker att vi i SAIK står för. Rejäla och tuffa att möta, men såklart önskade vi ett bättre resultat med oss.

Fortfarande bottenplacering och bara två poäng på åtta matcher. Hur ska ni vända på detta?
-  Ja, det är så det ser ut i tabellen. Vi jobbar stenhårt under veckorna med vårt försvarsspel framförallt, men vi är fortfarande för passiva i vissa situationer. Det hårda jobbet kommer fortsätta den kommande veckan.

Är det någon spelare du vill lyfta fram lite extra efter Trelleborg-matchen?
- Jag tycker ju att många gjorde det bra. Det var många som höjde sig rejält från senaste matchen. Kul att se Sörman tillbaka med och starta matchen, avslutar Linderoth.