Linderoth efter träningsmatchen mot Karlstad: "Vi borde gjort nåt mål till"

Linderoth efter träningsmatchen mot Karlstad: "Vi borde gjort nåt mål till"

I helgen hade Skövde AIK träningsmatch mot Karlstad hemma i Skövde. Vi har fått några ord med Tobias Linderoth efter näst sista träningsmatchen och frågar om hans syn på matchen och hur han ser på nästa uppgift som är mot allsvenskt motstånd då IFK Värnamo är sista testet inför seriestarten.

1-1 mot Karlstad i näst sista träningsmatchen som spelades i lördags. Vad säger du om er insats?
Jag tycker att vi gör en bra prestation mot Karlstad. Spelmässigt gör vi det vi pratade om innan matchen. Det jag inte är nöjd med är att släpper in ett för billigt mål, men vi skapar väldigt många bra chanser och borde gjort nåt mål till.

Nästa helg väntar allsvenskt motstånd i form av IFK Värnamo och helgen efter är det äntligen seriepremiär. Vad har du för känsla inför sista träningsmatchen?
- Det är bra för oss att möta bra motstånd. Värnamo har ju gjort en fantastisk resa. För oss är det en bra match. Jag vill fortfarande se vissa saker och så är det konkurrens om startplatserna till serien sen.

Vad händer i veckan?
- Vi tränar på som vanligt i veckan. Möter ifk Göteborg i u21 serien imorgon. Där vi matchar igång några spelare som behöver speltiden.

Och sist, hur är läget i truppen efter helgens match?
- Vi börjar få tillbaka alla spelare i truppen nu. Fellrath fick en rejäl smäll senast. Hoppas att han ändå kan vara tillbaka snart. Bellander och Broman ska vara tillbaka i full träning denna veckan hoppas jag

Johan Videll@johan_videll2023-03-20 12:10:58
Author

Fler artiklar om Skövde AIK