Malik Abubakari klar för Malmö FF
MFF har fått en ny anfallsjoker.

Malik Abubakari klar för Malmö FF

Malmö FF har värvat en 21-årig anfallare från Ghana.

Malmö FF har gjort en värvning som har smugit under radarn då man har värvat Ghanafödde Malik Abubakari på ett 4,5-årskontrakt. Abubakari är en 21-årig anfallare som tillhör portugisiska Moreirense, men som senaste tiden varit utlånad till andradivisionsklubbarna AD Fafe och senast Casa Pia AC.

Daniel Andersson säger till mff.se att "Det är en väldigt spännande spelare som har gjort både mål och assist i den portugisiska andraligan. Han är en bra bollmottagare, är snabb och också en duktig avslutare."

Malik Abubakari säger mff.se bl a att "Det känns fantastiskt. Direkt när jag visste att Malmö FF var intresserade så ville jag hit. Det var ingen tvekan. Och nu tillhör jag MFF-familjen, det här är mitt nya hem." Abubakari kommer enligt Daniel Andersson vara ett bra komplement till de anfallare som redan finns i truppen.

Det är spännande att se att MFF gör en sån här "utanför-boxen-värvning" och med tanke på det långa kontraktet tycks man vara övertygade om att unge Malik kan bidra med en hel del de kommande åren. Han kommer att spela med tröjnummer 17.

Himmelriket säger varmt välkommen till Malik Abubakari!
 

Pontus Kroon2021-07-01 10:40:26
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?