Malmös besked: Stjärnspelaren skadad

Malmös besked: Stjärnspelaren skadad

Malmö FF's mittfältsstjärna, Oliver Berg, bars av träningen igår efter att ha vridit sig i plågor. Idag kom det första beskedet om skadans omfattning. – Det jag kan säga är att inte kommer vara med mot Varberg, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson.

Efter dagens träning meddelade Malmö FF:s fysioterapeut Jesper Robertsson att Oliver Berg kommer att missa söndagens möte med Varberg på grund av en knäskada.

– Det rör sig om trauma mot höger knä. Vi har gjort undersökningar i dag men de är inte slutförda. Så vi hänvisar till vår hemsida senare, säger Robertsson till Sportbladet.

På frågan om hur Berg mår, berättar Robertsson att det är naturligt att spelaren är tagen när det handlar om en knäskada inom fotbollen, men att Berg ändå visar styrka.

– Klart en spelare blir tagen när det är fotboll och det handlar om ett knä. Man hamnar i en chockfas först. Men i dag är det samma gamla Oliver, tycker jag, säger han.

Angående skadans allvarlighetsgrad vägrar Robertsson att spekulera.

– Jag vill inte spekulera i det här nu, säger han.

Oliver Berg anslöt till Malmö FF från Djurgården under säsongen och har hittills gjort två mål och tre assist på sex matcher i ljusblått.

Malmö ligger för närvarande på andra plats i allsvenskan, två poäng bakom Elfsborg, med fyra matcher kvar att spela.

TV: Henrik Rydström: ”Alla mina byten i matchen var dåliga”

SVENSKAFANS.COM2023-10-18 12:40:00

Fler artiklar om SvenskaFans