Måndag morgon: Julkort från Motala

Måndag morgon: Julkort från Motala

Cupen är lottad och den allsvenska spelordningen är satt. Ändå går vi i väntans tider präglade av konkreta önskningar och hopp om överraskningar.

Motala
Måndag morgon och granen står så grön och grann i stugan. Vattnad, ljusklädd och nästan rak. Stilren och klassiskt stämningsfull i morgontimmen. Men inga klappar eller paket är ännu på plats.

Lite som med Malmö FF. Cupen är lottad och den allsvenska spelordningen är satt. Ändå går vi i väntans tider präglade av konkreta önskningar och hopp om överraskningar.

Högst på allas listor står en förfrågan om en fullt återställd AC och gärna en kurant Tinnerholm också. Ett putsat anfallsvapen är alltid årets julklapp i de flesta klubbar. Vågar man tro på ett mirakel och att Daniel Andersson äntligen knyter ihop säcken med Saman Ghoddos? Eller kan det vara som så ofta förr, att de vuxna och förståndiga vet att egentligen är det ett helt annat paket vi bäst behöver. Kanske den där McGuire? Möjligt, det är så väldigt svårt att rimma på bara.

Likt den bortskämde killen på gatan som alltid får mer presenter än vad han förtjänar och klarar av att ta hand om, får New York Red Bulls ta emot Emil Forsberg. Det är som det är och det var väl det hela, så att säga.

Desto roligare att följa vår senaste frälsare nere i Frankfurt och Bundesliga. Hugo Larssons 2024 har alla förutsättningar att bli ett långt, utdraget och underhållande fyrverkeri.

Unnar er alla en vecka fylld av stress, pepparkakor och clementiner fram till helgen. Därefter en riktig god mästarjul.
Framåt Malmö!
 

John Börén2023-12-18 07:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?