Måndag morgon: Vem stannar hos Lennart?

Måndag morgon: Vem stannar hos Lennart?

2020 var på många sätt ett förfärligt år men jag saknar dig redan.

Motala
Allsvenskan 2020 är över. Vi vann igen. Lätt bäst i serien. Nio poäng ner till nästa gäng och hela fjorton pinnar före IFK Norrköping, något som gläder en exilare i Östergötland extra mycket.

Lennart är hemma men Berra har lämnat. Tomrummet som uppstår efter Safari riskerar att bli ännu större när profiler som Christiansen och Bengtsson verkar stå på tröskeln, redo för nya äventyr. Antagligen har vi sett det sista av Kiese-Thelin den här gången och det är bara en tidsfråga innan Anel får det rätta budet.

Eric Larsson har varit lite för bra i höst för att bara uppskattas av sina egna och både Arnor och Nielsen kan tänkas vilja röra på sig. Och hur är det med Johan Dahlins axel? Kommer han att komma tillbaka?

Det snackas om succén Selmani och att Durmaz vill komma hem. Någon har hört något om en sydamerikansk anfallsspets och Pontus Jansson har köpt en tomt i Bjärred. Samtidigt nämns Jon Dahl Tomasson som en möjlig kandidat till tränarjobbet i Feyenoord, vilket skulle vända upp och ner på allting.

Det är sådant här vi kommer att ägna oss åt de närmsta månaderna. Rykten och spekulationer. Abstinens och längtan. 2020 var på många sätt ett förfärligt år men jag saknar dig redan.

På Himmelriket börjar vi strax tillbakablickandet med artiklar om årets mest minnesvärda ögonblick, personer och händelser. Häng kvar här så tar vi oss igenom vintern tillsammans.

Framåt Malmö!

 

John Börén2020-12-07 07:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?